Hur ska jag hinna

blogga? De sex små trollen blir roligare för varje dag. Jag hinner nästan bara gosa och njuta. I dag har de varit på stora gräsmattan framför huset. Trappan var så rolig att testa. Klättra upp och ner. Krypa under. Springa fort fort fort. Så fort de små benen bär. Lite brottningsmatcher och kurragömma. Fram och tillbaka. Testa Wilmas innebandyväska. Testa lövhögarna. Testa buskarna. Springa fort. Skälla. Morra. Skälla igen. Livet är så spännande☺Slå kullerbyttor i gräset som känns så annorlunda på denna gräsmattan. Mjukare men kallare.
Om man bara inte blev så trött av alla upplevelser. Plötsligt ligger man bara i en hög och sover.
Kennelhusse har varit och avmaskat. Thea och Emma har gosat och burit och suttit på golvet och pussat och blivit pussade och slickade.Lite vila i valphagen men när de hör våra röster står dom vid gallret och studsar och skäller och viftar på svansarna. Alla lika ivriga att få komma upp i en famn.
När man läser tidningar och ser på nyheterna så är det mest elände. Mord och mordbränder. Mobbning och rån. Jag kan inte låta bli att undra om världen skulle se annorlunda ut, vara mer kärleksfull om alla människor fick uppleva att ha en flock valpar på köksgolvet. Så mycket tillit och kärlek dom ger varje vaket ögonblick. Så mycke lycka dom ger oss som delar kök med dem ( ja inte Nessie och Smilla. Dom tycker bara att dom är besvärliga. Ronja börjar dock tycka att dom är rätt ok inte så läskiga längre)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0