Maskinkviltning

i dag har jag maskinkviltat ett arbete. Det var för stort och otympligt för att kviltas i en bit. Det blev Amishstuk på det. Enligt Amishpeople i USA så är bara Gud perfekt så i deras arbete finns alltid något som inte är perfekt. Jag gillar den synen för då kan jag låtsas att jag medvetet gjort något mindre bra bara för att visa att jag är mänsklig.

Nu blir det som i går, inte alltid bokstäver, men tydligen kommer dom med en stunds fördröjning. Lite irriterande, men trots allt bra stt dom dyker upp.

I dag skulle Allan gå ensam med tjejerna. Smilla vägrade att gå med. Hon kom och skällde vid dörren så det var bara att snöra på sig skorna och gå och möta de andra. Så var det med Nessie också. Var alla hemma skulle alla gå med. Då är man väl terapihund? Jag behöver följa med på promenad, men ibland angriper latmasken höften.  Det är tur att tjejerna finna annars skulle vi bli tiktiga soffpotatisar både Allan och jag.

I dag är det Bartolomeusdagen så enligt gammalt börjar hösten i dag och man fick börja tända ljus. Jag har tänt utelampan på vår baksida. 
Det var kallt morse men sedan blev dagen varm och solig. Det var väldigt bra för köksbordet har varit överbelamrat med symaskin och tyger så alla måltider har fått intas ute.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0