Sommar äntligen

I dag har det varit sommar. Sol och värme. Underbart

På fm slappade vi. Vi har ju semester😉
Efter lunch så åkte vi till Göteborg. Först var vi på Bukowski där Ulrika hämtade en sak som hon ropat in. Jag minglade runt och tittade på det som fanns utställt och det var prissatt med utroppspris. Jag har en Lisa Larssonfigur som fanns där. Jag har Bodasvamparna som man kan buda på där.  En smörburk har jag gett bort. Kul ställe. Massor av gamla möbler som behöver stoppas om. Inget köp släng där inte.

Vi fortsatte till en affär med beslag av alla de slag i massor. Jag köpe inget men fick ideer.

Nästa stopp var en tygaffär😉❤️😍. Olssons tyger i Uppsala: släng er i väggen!!
När jag kommer hem skall jag klä om kökssoffan. Om jag har tur så är tyget jag köpte till draperi likadant som gardinkapporna i köket. Är det inte det så räcker tyget till flera kassar.

Nästa stopp var Triumfglass' fabriksförsäljning med glasscafe' Expediten frågade om vi ville ha stora eller små rån. Vi ville ha stora och fattade inte att det innebar att vi samtidigt beställde enorma glasskulor.

Sist men inte minst bokhandeln i Lerum där jag köpte presenter till barnkalaset på torsdag. Hoppas bara att jag valt rätt innehåll i paketen.

Dagen avslutades med en tur till en skogsskö med varmare vatten än i Mjörn. Där skulle vi bada hade vi tänkt, men massor av grodyngel, blodigel(hästigel?) och enorma massor av knott gjorde att vi ändrade oss. Det blev kvällsdopp i Mjörn för Elsa som var ensam om att tycka att vattnet där var tillräckligt varmt för ett dopp. Det var Elsa och en andhona som badade.

Nu är Jon Blund på ingång tror jag. Det läses godnattsaga. Barnen är JÄTTEHUNGRIGA. Det brukar väl barn bli när det är dags att sova?

Läser på fb om konstiga bilar som patrullerar hemomkring. Även om jag saknar mina tjejer är det skönt att veta att dom är hemma med barnvakt och vaktar husetKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0