Slappardag

I dag tog Smilla och jag en motionstur i fårfållan Det var sååå roligt för det fanns sork att gräva efter. Solen sken och det var en underbar höstdag. Natten till i dag har det varit frost så det var vitt i gammelförnan i fållan Smilla skrämde två rådjur som hoppade över staketet men hon var så full av lycka över sorkdoften så hon reagerade inte alls.
Även idag drog Allan iväg innAN jag var klar. Jag tror att jag går lite för fort när vi är uta så Allan tycker det är skönt att gå själv så han kan bestämma takten. Måste tänka mig för.
 
Trattkantarellsoppan till middag var jättegod och enkel att göra. Sådan blir det flera gånger.
För övrigt har det varit en slöardag. Jag har småplockat. Gått ut och in. Andats in höstdofter och sparat i doftminnet inför vintern. Stickat lite. Läst lite. Löst korsord och stickat några varv till. Tittat på naturprogram på tv och gladde mig åt att jag kunde titta på när dom fångade boaormar utan att tycka att det var obehagligt. Det är ett framsteg.
Har på facebook fått veta att man skall ställa i hur fort datorn skall stänga av när man lämnar den. Så knasigt. Nu behöver jag teknisk support igen stackars Otto, vilket spring det blir för honom
 
Allan börjar prata om att det är dags att börja mata småfåglarna. I rönnen kan dom hitta lite bär att börja med
Nu är klckan snart 22 och ute är det - 2,5. I morgon skall jag inte glömma vantarna. Min nya mössa är snart färdig. I morgon skall jag köpa fler reflexer för jag har insett att jag inte har sådana i alla fickor
 
God natt och sov gott


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0