Annandag påsk

I dag har det blåst. I alla fall har det blåst hos oss. Lärkan drillar men några tussilago har jag inte sett ännu.
Vi har haft ett rejält noseworkpass i dag. Det låg preparerade sugrör både ute och inne. Lågt men några låg lite högre. Blåzza går fram systematiskt och markerar. Ibland slarvar hon för hon tror nog att hon får godis fortare då, men oftast frysmarkerar hon numera.
Jag har fått snsudosor. En var preparerad med en droppe eukalyptus och den hittade Blåzza, och belönades.
Jag hade dom på köksbordet för att göra i ordning dom, och då kände hon doften och hoppade upp på bordet. Hon fick söka där. Jag flyttade runt doftdosan så det blev en hel del sök
Tänk att snusdosor kan användas till något bra.
 
Thea spelade fotboll i Bälinge och jag åkte med för att titta. Dom spelade på konstgräset. I gräset finns en massa små bitar av bildäck eller om det var något annat svart gummi. Det följer med när man sopar planen. Det låg en hel del i snön runt planen.
Det lär inte vara så miljövänligt så jag undrar vad miljöpartiet skall göra åt det. Kanske förbjuda konstgräs??
 
Det var ingen sommarvärme så mössa var ett måste. Det var spännande och Theas lag var duktiga.
 
En rolig himmel var det över Bälinge. Den sätter fantasin i rörelse.
 
Väl hemma åt vi lite matrester Det är bra att ha främmande för då har man mat till flera dagar. Efter maten satte jag mig vid tvn  Det var program med Jerry Williams. Där var det inga divalater. Härligt med en sådan artist.
När jag satt och tittade så började Blåzza skälla hysteriskt och hoppa mot dörren. Jag gick och släppte ut henne och hon för till staketet som en raket och lät så det går inte att beskriva. Hon var helgalen Då ser jag räven på andra sidan vägen. Jag är så tacksam att hon inte  har kommit på att hoppa över staketet än. Jag oroar mig för den dagen.
 
I morgon skall bilen på verkstad. Det var inget fel på handbromsen när vi besiktigade, men nu är det så det var tur att vi har tid att byta bromsskiva/or.
I morgon är det noseworkträning med kompisar.
Jag hoppas att SMHI håller vad dom lovat så att veckan som kommer är sista kalla veckan. Det går inte att ta bort ljungen ur krukorna och på torsdag öppnar Upplandsblomman och det är så många fina peneer i reklamen dom har. Vill åka och storhandla!!
 
Visst längar alla ni andra också  att köpå och plantera penseer??
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0