Knytblusens dag

Så har den här dagen snart nått sitt slut. Allan skulle till tandläkaren och medan jag väntade på honom hann jag läsa flera tidningar Hänt i veckan. Konstaterar att kändisarna inte är kända för mig längre, så tidningar av den här typen blir allt mindre intressanta.
 
Före vi åkte till Uppsala så hade jag givetvis kollat vad som hänt i Svenska Akademin. Det känns som sandlåda. En del av gubbarna gör allt för att frita sig själva från ansvar "Har inte hört". "Har inte haft en aning"
Sorgligt att Sara fick lämna enligt "önskemål" från gubbsen. Jag är helt övertygad om att hon har vunnit när hon rakryggad lämnade akademin i går med huvudet högt. I dag har det blivit Knytblusens dag i solidaritet med Sara. Skulle inte förvåna mig om det alltid kommer att vara Knytblusens dag 13 april.
Jag lämnar ämnet för denna gång.
 
På Gränby var det gott om folk. Vi fyllde matkassarna och körde hem. Så mycket Tussilago det växer i dikeskanterna. I morgon måste jag plocka en bukett till mamma. Tussilago är så många fina minnen från Lysekil och skjutbanan i Sivik. Där tillbringade vi många lördagar och söndagar när jag var barn.
Tussilago ärav många anledningar så speciell för mig, det har ni säkert läst om tidigare.
 
De första snödropparna för i år på Danviken Snart kommer det flera på ett annat ställe i gräsmattan.
 
Det här kom från Henrik i morse. Ett råd från vem?? till Blåzza?? Det ligger sanning i påståendet, det är bara att erkänna. Blåzza får inte alls mycket godis längre när vi tränar Nosework.
 
 
Tv-tittande??? med Wilma och Thea.
Nu sover flickorna och jag har gått hem. Jag struntar i vem som åker ut ur Let´s dance. Bokbussen var här i går
så jag tittar lite i en bok innan Jon Blund kommer
Njut helg men sol och värme. Njut Tussilago och snödroppar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0