Spirometri

Här går livet sin stilla gång. Vi lufsar ut på en morgonpromenad och dessvärre blir Ronja allt tröttare. Jag måste ta itu med hälsoundersökning, nu när är Allan är utredd.
Ronja leker gärna med Blåzza och före morgonpromenaden så rusar hon runt i trädgården och så följer det dragkamp innan vi öppnar grinden Kanske inte så konstigt att hon är trött på promenaden
 
Allan har varit på spirometri i dag och har fått diagnosen astma av lindrigare sort. Med en ny sorts spray så hoppas doktorn att hans lungkapacitet skall öka "lika mycket som en cocacolaburk"
Det är inte ovanligt att män fått astma i lumpen men att det är så lindrigt så att de inte reagerar förrän de blir gamla och lungorna likaså. Jätteskönt att det inte är cool som dr på vårdcentralen misstänkte
Det är mycket mediciner nu som skall tas på olika tider och Allan fick tillsägelse att "fråga chefen så att det blir rätt". Blåzza kan dra åt skogen. Hon är inte chef här som hon tror. Det är jag som är det!!
 
I dag har vi ätit lunch på restaurang (IKEA) Henrik konstaterade att vi kostar på oss. IKEA är bra. Maten helt ok och miljön är vi vana vid och det är inte så många beslut att ta. Det passar oss precis i det skede av livet som vi är i just nu.
Mina läsglasögon var klara för avhämtning, så det klarade jag av
Däremot kunde jag inte få hjälp att avsluta mitt konto på Handelsbanken på det kontor som jag besökte i Boländerna. Det finns 49 kronor på kontot. Jag öppnade ett konto på Handelsbankens kontor i Eriksberg där mamma hade sina konton. Detta för att kunna sköta hennes betalningar. Nu är jag tvungen att åka dit för att avsluta kontot och ta ut mina besparingar. Nja ta ut går nog inte Jag måste nog överföra dom till min bank. Kontanter hanterr väl inte bankerna längre.
 
Nu har tofsviporna flyttat. Häromdagen var det storsamling på åkern här utanför men nu är dom borta.
Svalorna flyger lågt och snart ger dom sig säkert iväg dom också.
Plommonen på grannens träd är så goda, men man kan inte äta för många, då protestrar magen.
Jag har investerat i ett nytt garnnystan. Knapplådan skall flytta till Uppsala, som tur är på denna sidan av stan. Det var väldigt enkelt att åka till Björklinge, men så bra kunde det givervis inte få fortsätta att vara JAg förstår dom Affären här var liten och trång Nu får dom större utrymme.
 
Jag har inte tagit några bilder i dag men jag lägger upp ett par gamla med Blåzza
 
Norsk lusekofta
 
Polisväst från USA
 
 Nu är det dags att börja tänka på att reflexer är en billig livförsäkring!
 
Visst har ni väl alla något i bilen  som ni kan markera en eventuell viltolycka?? Jägarna i söndags tyckte att alla skulle ladda ner appen VILTOLYCKA på mobilen. Då kan man ge polisen rätt uppgifter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0