Ny dag med nya möjligheter

Efter att ha vattnat orkideerna (som fortsätter att fylla på men nya stänglar med knoppar), bestämt att granen får stå kvar. Det kan ju hända att den börjar växa och vi skall ju ha fredagens fest hos grannen
Mitt liv är så praktiskt. Jag bor kompakt (jo visst gör jag. Ganska i alla fall) men när vi skall ha fest så ställer Annica upp. Hon dukar och pysslar och ordnar så bra för oss. Jag trodde att jag skulle kunna bidra med duk till den här festen, men den var för kort. Synd för det är en duk från Klässbol som jag inte slitit så hårt på.
 
Dom andra blommorna och granen fick också vatten. så plockade jag undan lite och släppte lös Allan med dammsugaren
 
Så ställde jag Blåzza på bordet
Det passar väl bra att trimma när man just dammsugit?? Inser att det måste bort mera skägg, men hon är rätt söt ändå tycker jag
Vi bråkar ganska mycket Hon vill inte bli trimmad på benen och absolut inte i baken, så det tar vi en annan dag. Dessutom är den braiga trimkniven på vift och den behövs till benen. Rumpan borde jag lära mig klippa, men då behöver jag göra som på Ronja när hon var trimhund. Binda fast både huvud och rumpa. Dom sätter sig så fort jag försöker ansa. Att be Allan om hjälp är meningslöst, man skall inte göra sådant Blåzza inte vill vara med om!!!!!
 
Nåväl. Blåzza tröttnade före mig och plötsligt var bordet tomt på hund
 
Hon stod på golvet och ville ha godis
 
 
 
Nu värmer mina tjejer upp sängen så den skall vara varm och skön när jag vill gå och sova
 
Har ni förresten hört talas om Revolver-Harry?? Spännande man som jag inte hört talas om tidigare men som jag lärde mig om på tv i kväll. Talesättet : Man blir inte profet i sin egen hemstad stämmer på honom. Han är tydligen mera känd utomlands än i Sverige.
 
Nu regnar det. Kan det vara så väl så att den sista isen försvinner. Hoppas kan man ju alltid


Kommentarer
Postat av: Monica

Ja, hur länge ska de behöva hålla på (terrierna) för att lära oss de viktigaste kommandona

2018-01-04 @ 20:43:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0