Nytt År

Så har det blivit nytt år igen.
Gårdagen gick i sakta mak. Jag var och handlade lite mera mjölk och grönsaker. Var i kyrkan på nyårsbön och  konstaterade än en gång att vår kyrka är väldigt vacker, speciellt när det är levande ljus överallt. Hemma igen åt vi gott och drack gott.
 
Till kaffet vid tv njöt vi Alladin . Det är riktig julchoklad tycker jag. När det bara är Allan och jag så kan jag välja mina favoriter Han tycker att alla är lika goda och det är väldigt bra.
Redan när jag var på kyrkogården och tände ljus så började smällandet Då var klockan före fyra på  efrermiddagen.
Ronja har aldrig tidigare visat oro när det smällt och blixtrat, men nu så. Hon var så orolig och vankade omkring med svansen mellan benen. Det var inte som Nessie de sista året, men nästa år får vi nog ha beredskap. I år pratade jag bara med henne. Gav henne lite extra godbitar. Blåzza var helt opåverkad. I dag vägrar Ronja gå ut på baksidan huset för att kissa. Det var där det lät och blixtrade i går.
 
I dag inledde vi året med sovmorgon och sedan var jag på konsert med wienerfilharmonikerna
 
 
Tänk att få uppleva det på riktigt, på palts i Wien.
I tvsoffan kan man sticka, men det gäller att se upp så det inte blir fel. Det blev det i dag så jag fick repa upp och börja om. Vad gör det?
 
Lutfisk med senapssås och skirat smör till potatis, kan det vara godare än så?
 
I dag har dimman legat tät och vägen har varit såphal. Hoppas att regnet som kommer nu, smälter isen för i morgon måste jag ut och köra bil.
 
Som avslutning en bild på min lilla raggiga hund med apansikte.
Kan ni gissa mitt nyårslöfte?? Skriver det här så att jag har lite press på mig.  Jag skall lära Blåzza vem av oss som bestämmer. Det blir en utmaning!! Tror ni att jag lyckas??


Kommentarer
Postat av: Monica

Ulrika frågade mig om vi hade några kommandon till hundarna (Zirhie och Zivhan), nja, det är snarare de som försöker lära oss kommandon... bara så du vet var du lägger ribban, kram

Svar: Det kommer bli en kamp, men jag vill kunna ha henne lös. Går det så går detKram
danvikstjejerna.blogg.se

2018-01-03 @ 19:08:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0