Varför finns det inte ostlöpe på apoteken?

Häromdagen så tänkte jag köpa ostlöpe, men det fanns inte på dom apotek där jag frågade. Apoteket Hjärtat hade fått fel i sina leverenser och apoteket Kronan förde inte ostlöpe längre. Hur skall man då kunna göra ostkaka undrar jag.
Jag har inte förberett kopia på vår bröllopsmiddag till i morgon Det hade vi när vi firade 25 år och 40 år. Nu när det är guldbröllop så blir det 60-talsmat. Så mycket enklare. Dock hade jag tänkt göra ostkaka, men som sagt, jag hittade inte ostlöpe. Jag får ordna en ostkakefest när jag hittar löpe. Nu blir det Frödinge ostkaka. Det är inget fel på den, men det är lite annorlunda än hemmagjord.
Tråkigt nog så kommer inte Ulrika och barnen, men vi träffades ju för inte så länge sedan. Johan kommer upp en sväng, och de andra finns ju nästan på hemmaplan.
 
Ute öser regnet ner. Isen är snart borta. När vi började planera morgondagen trodde vi att vi skulle kunna åka pulka och grilla korv i Björklingebacken. Så blir det nu inte. Inte ens korvgrillning ute på tomten verkar aktuellt.
Nåja Huvudsaken är att vi är tillsammans nästan allesammans. Man vet aldrig hur många gånger det blir till.
 
Grisöron är jättegott tycker tjejerna. Här  njuter av julklappen dom fick. Blåzza drog iväg in i rummet med sitt.
 
Nu är det nya kort i mitt fotofönster Jag fick korten i julklapp och i dag har jag monterat dom i fönstret. Visst har jag fina barnbarn?! Jag är så glad och tacksam att dom är mina.
Det är roligt hur arv kan visa sig.  Jag tror inte att det finns ett enda kort på mig där jag inte har huvudet lite på sned. Underbart att se att Erik också har det. Det visar ju att vi hör ihop!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0