Inte en vanlig dag

Tack och lov har det inte varit en vanlig dag i dag. Det har varit så rörigt ett tag så jag kände ett stort behov av egen tid i. Alltså tog jag med mig Blåzza för att åka till skogen och gå en låååång promenad. Jag satte Blåzza i bilen och öppnade min dörr
Passargerarsätet var fullt med glas
 
Ingen bra start på dagen skulle jag vilja säga. Att vara utan bil när man bor på landet är ingen höjdare. I slutet av juli kan vi säkert få hjälp med ny ruta. Inget akutfall det här inte. Tur att Annica har semester så att jag kan låna hennes bil. Om vi ställer bilen hos glasfirman på måndag så byter dom ruta när dom hinner. Förhoppningsvis före 30 juli. Allt enl killen som jag pratade med.
Blåzza och jag fick ta en promenad till närmaste skogen, bakom "majorns" men det blev inte den där långa skogspromenaden som jag tänkt mig. Vi fick dock en skön promenad och lite blåbär stoppade vi i munnen.
 
I em har  jag varit och hälsat på en väninna som just nu bor på Björklingegården. Hon har ramlat och fått laga höften Det är lätt hänt att man ramlar när man kommer upp i åldern. Jag minns med förtvivlan alla beök på sjukhuset när mamma hade ramlat Det blev många timmars samvaro på akuten.
 
I kväll är det en sådan där alldeles fantastisk kväll. Nu skall jag ta med en bok ut och sätta mig och njuta
Njut kväll ni också. Nu är sommarkvällen när den är som bäst
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0