Jag längtar

Jag längtar sol och snösmältning. Jag längtar sommarskor och bara armar. Jag längtar att sitta ute i solen och lyssna på fåglarna. Jag längtar efter barn och barnbarn.
 
I dag gick vi mot stan. Där är det barmark mitt på vägen och så mycket lättare att gå än åt andra hället där det är is och snö. Det blåser ishavsvindar så även om termometern inte visar mer än -4 så var det riktigt kallt.
Vissa år har lärkan kommit och tofsviporna. I år hoppas jag att dom dröjer. Det finns ingen barmark att bygga bo på, och inget att äta
De flesta längtar väl efter något?
En liten bit bröd med smör längtar Ronja efter.
 
 
Har du ingen leverpastej i dag husse så ro hit med en bit ost!!
 
Om tre veckor är det skärtorsdag och vi hade hoppats att vi skulle få komma till Björboholm, men eftersom Ulrikas föräldrar  är mitt i flytt då, så passade det dåligt.Vi har presentkort till operan i Göteborg i under våren går Phantomen. När det är skolabvslutning går Carmen, men som balett. Då hade det passat att vi kom ner, men balett. Nej tack. Jag har ingen behållning av den konstarten. Jag sitter bara och väntar på att eländet skall ta slut.
Nu hoppas vi på något sevärt i höst och att vi samtidigt kan hälsa på Johans familj.
 
Vi fortsätter att träna markering och i tisdags var vi på träning i Högsta. Nu gäller det att markera rätt kartong om vi skall testa ett doftprov. Får se om vi kan ta en tur i em och träna lite.I helgen kommer Emma och hon har lovar hjälpa oss. Det är bäst om jag inte vet var doften finns, annars styr jag nog omedvetet och det är inte bra.
 
Tillbaka under värmefläkten efter promenaden, men lite på G för husse fixar nog fika och då behöver ju Blåzza vara där
 
Nu dags att sy lite och att köra dammsugare
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0