Nästan en häst på motorhuven

På väg in till stan var det stopp på vägen. Två hästar med ryttare  vända mot mig. Framför mig en bil och två mc.
Bilen körde iväg lite försiktigt. Det gjorde den första mcn också Nu var hästarna precis vid min bil. Den andra mcn rusade sin motor varvid en häst började dansa och skutta och hoppa av rädsla. Jag satt stilla och tittade på hästen, övertygad om att den snart skulle vara på min motorhuv. Som tur var avlöpte det hela väl och jag kunde fortsätta till Uppsala.
 
Två gånger om året kallas jag till min ögonläkare. Det var dags i dag. Synfältsundersökning och tryckmätning går bra. synkontrollen går också bra men när doktorn skall titta in i ögonen med förstoringsglas och starkt ljus, då vill jag helst gå hem. Det är oskönt som man säger i Uppland.
Alla värden var bra så nu droppar jag vidare till nästa besök och hoppas att det får vara så.
 
Jag har blivit uppringd av en sköterska på vårdcentralen. Som jag säkert skrev om så hade jag ett 24 timmars EKG för att kolla om jag har förmaksflimmer. Nu har forskningsläkaren meddelat att ett långtids EKG är flera dygn På ett dygn kan man inte se om en patient har förmaksflimmer. Nu gör vi om och gör rätt.
 
Ett samtal till. Denna gång från en sjukgymnast som tyckte att jag borde gå i artrosskola med mitt knä. Eftersom jag just då var på Granngården och köpte foder så bad jag honom ringa senare. Det har han inte gjort. Det är nog bra med lite flera övningar än dem jag redan fått. Sedan gäller det att göra dom också men det blir en senare historia.
 
Solen har värmt och jag har massor av tvätt ute på tork. Så härligt
Jag har haft besök av kakmonster. Ni vet ju att farmormor ÄLSKAR när barnbarnen tömmer kakburkarna, eller hur?
Jag har bakat limpor sådana där enkla som man bakar med kallt vatten och sätter in i kall ugn. Det blir lite annan koncistens på de limporna och Wilma älskar dom. Det är å roligt.
 
 I morgon skall vi till veterinären för att sanera tjejernas tänder Jag tycker ju inte att det är så illa, men Per säger att man skall inte vänta tills det blir illa, då kan det vara för sent.
När dom ändå har fått lugnande skall han få klippa klora ordentligt också. Det kan ju vara skönt för Blåzza att vara omedveten om vad hon är med om för hemskt
 
Nu skall jag titta på nyheterna och sticka lite, innan jag åker till Björklinge för att hämta Wilma
 
 
 
Den här härliga muggen låg i min brevlåda i morse, bara så där.Inte varken födelsedag eller namnsdag. Bara för att en fin vän kände på sig att jag nog behövde en sådan för att förgylla mina mysstunder 
 
Undrar vad denna kakan har gjort för ont
 
 
Nu njuter vi av höstens alla färger Här Aroniabusken i höstskrud


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0