Morgonmöte

Så var det dags för morgonpromenaden. Vad stod precis på andra sidan vägen? Jo en ljus hjort med basthorn. Vi hann inte titta så noga för det var tre stycken som skällde på honom
Han var mycket ljusare än den på kortet som jag hittade  på Google.
Dom finns runtomkring här nu igen efter att ha varit borta en tid. Vi har sett tre stycken i skogsbrynet nu i em. Det är roligt med dom tycker vi.
 
Efter att ha försökt plantera Tagetes( krukan var så full med myror så det var helt omöjligt. Det gick nästan inte att ta bort de vissna penséerna för att myrorna angrep. Sedan "myrrade" jag och hoppas att det går att plantera i morgon) tränade vi lite inkallning. Inte så himla viktigt tycker Blåzza men matte hoppas att Blåzza skall kunna vara lös i skogen när det blir tillåtet igen. Det går fort nu tills det är höst och djurbebisarna är stora.
 
I em har matte och Blåzza varit på Hundhjälpen i Storvreta på kurs. Det var aktivitetsdag. Vi promenerade och så var det stopp för aktiviteter.
Här har nog Myrra gjort något fel för det ser ut som om Lena tillrättavisar henne. Myrra var annars jätteduktig.
Blåzza hade fullt upp  med alla nya dofter.  VARFÖR skall man lära sig att gå tillbaka om man gått på fel sida lyktstolpen undrar Blåzza. Lyktstolpar kryllar det inte av i hennes vanliga miljö
Vi har en lyktstolpe i trädgården och där använder vi inte koppel.
NEJ vi vet. Det finns träd där vi går med koppel så det är ingen dum kunskap alls, men Blåzza tyckte att det var mycket roligare att nosa och nosa och nosa.
 Det var fikapaus också med jättegoda smörgåsar och hembakta kakor, men bara för människorna. Dumt tyckte Blåzza och fick en liten bit smörgås.
 
Det fanns godisträd och det fanns stockar och stubbar som man skulle klättra upp  på. Det fanns stora stenar som man måste gå upp på för att hitta godiset och vet ni vad? Ett staket var fullt av godis mellan spjälorna. Ett sådant staket vill Blåzza ha.
Hemma har Ronja och Nessie gråtit hela tiden säger husse. Särskilt Nessie är noga med att flocken skall vara samlad. Matte tycker att det är viktigt att ha egen tid med hundarna, men det tycker inte Nessie
 
Nåväl. Nu är flocken samlad Blåzza sover i tvsoffan och de andra ligger på sina platser. Nu är det dags för nyheterna så vi önskar er alla en fortsatt trevlig kväll.
 RSS 2.0