Nästan färdig!!

Nu närmar det sig.
Lite handsöm kvar och lite justering. Några knappar sedan är det klart för invigning. Jag hoppas att hon skall känna sig trygg i sitt lilla bo. Väldigt mycket kärlek ligger det i ? Ja vad heter det? Buröverdrag kanske. Två av sidorna kan man lyfta upp så att det blir luftigt och om man tycker att hon skall se vad som händer runt omkring
Den vita nallen vann hon på Öppet hus hos Kicki på Hundens hus i höstas. Den har hon som huvudkudde i sin koja.
 
I dag har Henrik, Helena, Otto och jag plockat i mammas lägenhet. Pojkarna har kört de sista möblerna som mamma skall ha i Bälinge till henne så nu är det bara lite mysgrejer till innan det är klart, Det är så skönt så.... Tre stora flyttomgångar på fem år är för mycket. Från Säffle till Uppsala med mamma riktigt sjuk. Hon flyttade med flyg från Värmland till Akademiska och hur länge hon låg där och yrade innan hon fick komma hem minns jag inte.
Så vår egen flytt om än bara över gårdsplanen. Det var många beslut och många resor till kupan innan det blev klart (nästan i alla fall. Än finns lite kvar i källaren i stora huset)
  Nu mammas flytt från Uppsala till Bälinge. Än en gång alldeles för mycket prylar som inte får plats på nya stället och åter beslut som jag skall ta om vad som skall med och inte.
 
Lite frisering av Ronja har jag också hunnit med idag. Hon avskyr verkligen när jag trimmar huvudet så vi har tagit det i omgångar. Nu ser det någorlunda skapligt ut. Tror inte att jag behöver skämmas allt för mycket när vi skall ut och promenera med våra airedalekompisar i morgon.
 
Nu skall jag utrusta mig med nål och tråd och fingerborg. En l kopp kaffe får också följa med . Om det är något på tv att titta på mera än nyheterna vet jag inte men det går ju att sy utan tvunderhållning också.
Trevlig fortsatt helg önskar vi er allaRSS 2.0