Vad var det jag tänkte??

 Jag började dagen med en promenad för att kolla hur långt hasseln hade kommit i sin blomning och jag hade en superide om vad jag skulle skriva i bloggen, men så är det det där med minnet som är väldigt gott, men ack så kort.
 
Hasseln är överblommad och blåsippornas knoppar finns under hassellöven och väntar bara på sol och värme.
Vår spårskog är puts väck!!
 
 
 
Ja nog kan man undra hur jag vågade lägga spår där. Risken att störtdyka måste ha varit överhängande.  Första gången jag störtdök i spårskogen gjorde jag det när Ronja precis tog klöven. Jag bröt handleden och Ronja slutade spåra med någon ordning.
 Andra gången var när Blåzza gick ett öppet spår i väldigt kuperad terräng i Hälsingeskogen. Då föll jag rakt bakåt med huvudet neråt och fötterna upp. Blåzza blev inte godkänd som ni förstår.
 
Vi har varit på Audika också. Allan skall få nya hörapparater i juni så sedan kommer han att höra som (vem hör bra??Räven?)
Jag fick ljudet i mina höjt och dessutom tyckte audionomen att jag behövde hjälpmedel för att höra tv bättre. Allan sitter på en dyna, men jag fick något luftburet som bara skall kopplas in på tvn och sedan skall jag ha en mottagare runt halsen. Det blir spännande.
 
Vi har firat Smilla som fyller 10 år i dag. Så väl jag minns när jag fick åka med till Furuvik och titta på henne när hon var liten.  4 veckor kanske. Jag drunknade i hennes ögon. Dom är så vackra.
Nej hon är INTE född i djurparken utan på en kennel strax intill
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0