Konfirmation i coronatid

 Aldrig hade jag trott att det skulle bli så bra med konfirmation i tv som det blev
Wilma konfirmerades i Sävja kyrka och  pga coronan spelades konfan in och vi fick en länk så vi kunde sitta hemma och titta. Ungdomarna har teknik så vi kunde se på tv. Det gav ju också gemenskap att se tillsammans.
 Frälsarkransens pärlor var temat för konfirmationen. För övrigt kan jag inte återge och ge det rättvisa.
Ledarnas tal till konfirmanderna: En av prästerna kom incyklande i kyrkan och parkerade cykeln framför altaret  Ekrarna i hulet var konfirmanderna runt navet.. Jag kan inte återge det, men det var superbra.
På eftermiddagen var det trädgårdsfest  med buffe och tårta. Många små bord fanns utställda så att vi kunde hålla avstånd. Gott och mysigt och härlig gemenskap så klart. De flesta var ju Simonssonare utblandat med lite annat trevligt folk
 
Hemma på Danviken igen var det polbad för dem som ville och Elsa hade ju längtat så mycket så hon badade verkligen.
Ett fint samtal med Erik i går kväll. Det är så fina samtal vi har och det gäller att ta vara på de tillfällen när vi har möjlighet att prata själva. 
Flickorna har uppe har jag ju förmånen att prata "förstånd" med ofta
 
I dag har vi ätit frukost och lunch och fikat och ätit middag Som tur är så har det varit väder som tillåtit gemenskap utomhus. En liten skur kom, men det finns ju två hus på gården så vi särskilt ömtåliga kunde dra oss undan den lilla stunden. Elsa har badat mest hela tiden. Det har varit lycka för henne. 
 
Nu är denna dagen också snart slut Björboholmarna är på väg hemåt. Disken är i maskinen. Maten är undanplockad och nu går vi snart ner i viloläge
En fantastisk helg. 
Tänk er att jag har haft alla de mina omkring mig. Visserligen har jag inte fått krama dom, men bara att få vara tillsammans. Det är lycka på hög nivå att vara omgiven av så många fina ungdomar
 
Elsa presentade mig med smink så i em  sminkade hon mig så att jag vet hur jag skall göra. Det är visst några små svampar som jag måste skaffa för att färgen  skall bli jämn i ansiktet så måste man slappna av i ögonlocken för att ögonskuggan skall bli jämn och så skall man knipa med munnen för att den ena brunkrämen  under kindknotorna skall sitta på rätt plats. Ja ni fattar??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0