Kallare än kallt

Nu är det på tok för kallt---ute!!
Inne håller vi värmen med kamin och luftpump.
Man borde gå i ide, men samtidigt måste man ju njuta av att
1)  Det finns inga mygg!
2)  Det finns inga fästingar!
3)  Det finns inga ormar ute!
 
I går satte jag äntligen upp pärläggen som mamma gjort
 
Hon sa att jag skulle klara att göra de stora, men inte dom små (eller om det var tvärt om) Jag gjorde inga försök att lära mig men jag har som tur ett antal som mamma har gjort och jag njuter av dem. Samtidigt saknar jag mamma och våra pysselstunder, mera än jag kan förklara.
 
Jag planterade om en del blommor, men har så klart köpt fel storlek på krukorna, så det får bli en omgång till. Konstaterade att novemberkaktusen är full med knoppar. Så mysigt.
 
På kvällen åkte Blåzza och jag till nosework igen. Det är ju inte så långt, men jag höll på att inte få ut bilen ur garaget.
Den här killen var en av dem som också tränade.En riktig snygging.
Han är född i Västerås och är visst en superhund. (inte att jämföra med mitt hjärtegryn. Hon toppar allt alltid!!)
I går tränade vi med både laddade och oladdade gömmor. De som inte var laddade  brydde inte Blåzza sig om alls och jag hoppas att det fortsätter så.
 
I dag har jag sytt vidare på grytlapparna som jag började på i går. Jag har sytt några små block till ett projekt och påbörjat ett par kassar
Hundrastandet i dag har varit som i går. Fri lek och rastning i trädgården. I dag var visserligen vägen plogad, men glashal.
Smilla får egen tid i trädgården eftersom det inte går att ha tjejerna tillsammans . Jag hoppas det är tillfälligt för nu orkar jag inte med fler slagsmål, och jag lider med Smilla som får vara ensam så mycket, även om jag tar ut henne. Hon är ju va vid att nästan alltid ha sällskap.
 
Om det blir lika kallt i morgon så skall jag bara läsa. Dricka varmt te och läsa. hela dagen. Visst kan man unna sig det som pensionär??
NyhetsdaxRSS 2.0