Nyheter

I går var husse och matte i stan många timmar. Jag brukar protestera med att kissa i mattes säng när dom åker bort så i går satte matte kisskydd på mig. Det är inte roligt!!
Matte köpte ett långt papprör och ett paket engångshandskar. Nu skall det jobbas.
I dag har matte lagt röret på köksgolvet och lagt godis i det för att jag skall krypa in i det och hämta godiset.
Jag har försökt att bita sönder röret och gräva sönder det, men det är för bra kvalitet säger matte. Husse tycket att vi är ganska jobbiga med vår träning, men en sak är jättesäker Husse har ingen chans att komma in i röret! Jag kommer att fixa det så småningom säger matte. Jag är rätt säker på att det kommer att bli allt godare godis tills hon får in mig i röret.
 
 Hon har fått ett rör i cement som vi skall ha ute och det kommer Malin med så småningom. Då kan vi träna både ute och inne.
Jag gör ju nästan allt matte ber mig om, men jag vet inte hur jag skall göra med rören. Tänk om jag inte kommer ut?
 
Engångshandskarna skall hon använda när hon preparerar gömmor med grävlingpäls. Hon hade glömt att hon har en stor pincett som hon kokar för att den inte skall sätta sin doft på kongbitarna. Den kan hon använda till päls också ju, men hon är glömsk min matte.
 
I går fyllde Blåzza 9 år Vi fick inte tårta men köttbullar och varmkorv. Matte tog inget kort med flagga och Blåzza fick inget paket, men jag pussade jättemycket på henne
 
Husse och matte var i en affär där dom redan hade satt fram en julgran och det var en massa tomtar och stjärnor på hyllorna Matte tog ett kort på granen trots att hon tyckte det var alldeles hemskt att den var framme redan
 
 Ser ni att dom tänker på elpriset Inte ett endaste ljus är det i granen
 
 Jag hjälper matte att blogga/Rufus



RSS 2.0