Sista onsdagen i februari

 
Nu ser jag fram emot utställningens vernissage d 14 april. Det är fortfarande en bit dit, men det är så himla svårt att inte kunna berätta och visa vad jag sysslar med på dagarna. Det är ju så roligt.
I morgon skall vi ha hemligt möte i syföreningen för att arbeta på vårt gemensamma projekt.
 
Vad annat som har hänt i dag. En stadsresa med inköp av olja till motorsågen, spårsele till Smilla i enklare modell än den förra (hoppas jag).
En massa livsmedel. Lite medicin. Ingen bok på bokrean!!
Jag minns för många år sedan när Otto önskade sig en trilogi om Stockholm av Fågelström.
Jag var i Säffle den dagen som bokrean startade. Mamma och jag hängde på låset och fick det ena av de två exemplar som fanns där. (de lång samlade i en kartong). Jag fraktade hem de ganska tunga böckerna på tåget och var jätteglad att jag hade lyckats fånga ett ex till Otto.
När jag senare var i Uppsala och besökte Åhlens, vad tror ni fanns där?? En hel back med böcker av samma sort som jag köat för kl 7 på morgon och fraktat hem.
 
 I morgon kommer bokbussen så då lånar jag Jag tycker fortfarande att böcker är superpresenter men jag köper inte längre till mig själv eftersom det är lite trångt i bokhyllorna. Vi har ju som ni väl hört en uppgörelse här i familjen.  Allan köper böcker och jag köper tyg och garn.
 
Vi har tvättat bilen också. Äntligen var vi längst fram i kön.
Vi var inte alldeles ensamma om att ha smutsig bil. Det var fyra före oss och allt eftersom kom det flera i kön bakom oss
När man sitter i bilen och maskinen går fram och tillbaka och sprutar vatten och borstar tycker jag att det känns lite obehagligt, men när man kommer ut och ser att man har en ny bil, så funderar i alla fall jag över varför jag tvättar bilen så sällan.
 
 
 
 
 RSS 2.0