Jag tar paus

En dag med lunch tillsammans med de närmaste. En biltur på mossen för att titta på svanar, tranor och hjortar. Soligt och blåsigt. Teknikstul. Nu ger jag upp. Eller rättare tar en paus tills jag får ordning på problemen. Ny mobil, ja det är nog ett måste, men vad för någon?? Mina ungdomar har olika syn på vad jag kan klara av. Kanske är dags att skaffa en riktig pensionärstelefon, en Doro. Den kan man inte blogga och surfa på. Man kan inte mycket mera än att prata i den, men jag kanske skall lägga mig på den nivån. Känns så just nu.
Har läst på viltspårssidan att den finns appar däe man kan se var man lagt spåret och sedan hur hunden har följt det. Det tror jag inte är en teknik som är nödvändig för mig. Om jag lägger klövar i skogen och hundarna hittar dom är jag nöjd. Har dom struntat i vinklarna som jag lagt, så vad då??Om jag tänker ett skadat vilt som drar till skogs. Det vinglar runt innan det lägger sig ner helt utmattat. Är det inte viktigare då att hunden hittar det fort i stället för att följa djurets väg helt?
Alltså behöver jag ingen telefon som klarar den appen heller. Bekymmer blir det förstås på kursen när vi skall filma varandra när vi går spår. Jag menar om jag byter till en Doro.
 
Det f...... båtbenet värker så jag känner inte för någon problemlösning just nu. Om SEX!!! veckor skall jag träffa doktorn igen, men före dess byta gips. Det skaver som bara den.
Tänk att sätta på sig de kläder man vill utan att tänka på att gipset skall få plats....
Jag är precis så irriterad som det ser ut
 
Fortsatt skön påskhelg önskar jag er och så hoppas jag att vi hörs när våren kommit lite längre


Kommentarer
Postat av: Monica

Det ordnar sig med filmen, vi är många som kan hjälpas åt med det. Och hundarna klarar sig utan appen... och det blir en härlig vår i år också ska du se Kristina, kram

2016-03-27 @ 20:03:08
URL: http://bombax.nu
Postat av: Kerstin

Hej!
Jag har faktiskt en Doro telefon men inte den stora, min kan man fotografera med, skicka SMS och säkert mer än så men jag har inte kollat.
Hittar inte nu vad den heter men är du intresserad så får jag sätta igång och leta. Otur att du skadade dig så, tänker på dig.
Kerstin

2016-03-27 @ 22:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0