Spökhelg?

Det är snart slut på oktober och om bara en månad är det dags att tända adventsljusstakar, gå på julmarknader och äta pepparkakor.
Den här helgen är det den nya traditionen bus eller godis. Ärligt förstår jag den inte riktigt, men jag tycker absolut att man skall fira allt som går att fira och pumporna lyser upp på många trappor. Så kör alla ungar och busa och ha kul!!.
Förresten, vad då ungar?? Gamla tanter kan också glädjas Sista året som mamma levde var alla mina barnbarn här. Vi satte en orange basker på huvudet på mamma, och jag tror hon hade orange sjal om axlarna Så blev hon pumpa och hon tyckte det var så jätteroligt.
Vi åt spindlar och spöken  och jag minns inte vad det var mer
 
I dag när vi var på promenad så sköt någon ett skott i skogen intill. Rufus hajade till, sedan satte han nosen i backen och började leta spår Han vet ju att efter skott är det inte långt till klöven och det är härligt att hitta en sådan.
 
I går tog jag med Blåzza till våra gamla spårmarker. Mest var det nog för att leta svamp, men ingenting var sig likt
 
 
 Man kan säkert spåra här , men hur kul är det?? Och svamp hittade jag ingen
Det har jag fått av Wilma i dag så i morgon skall jag steka trattisar och lägga på en brödskiva. Värsta lyxen, så gott!
 
När vi skall gå ut på morgonen är Allan väldigt noga med att vi skall gå samtidigt. Det fungerar ibland att vi går nästan tillsammans men ibland har Blåzza inte alls så många sms att läsa som Ronja och Bus. Då hinner vi inte alls med
 
 Vore ju inte så dumt om jag fick Allan att förstå att det inte ar bara hundarna som skall ha reflex så här års.
 
Trevlig söndag!



RSS 2.0