Jag undrar och matte ger ett tips

Jag undrar om instruktörer alla kategorier tror att jag hör dåligt. På senaste ringträningen hände det igen att "fröken" sa till matte att ge mig beröm. Då hade matte viskat "tusen gånger" Duktig kille. Kanske det är så att det är instruktörerna som hör dåligt. Fast förresten måste dom höra mattes och mina hemligheter.
En sak lovar jag att dom skulle höra. Det är när jag gör något som matte inte gillar. Då tar hon fram sin starka röst och säger RUFUS!! VAD HAR DU NU GJORT??
eller RUFUS! HÖR DU INTE ATT JAG SÄGER ATT DU SKALL KOMMA NU??
Bara som exempel. Jag föredrar faktiskt den tysta rösten
När hon använder den höga rösten då tror jag att nästangrannarna kan höra henne. Nu skall vi inte tala om när väktarhunden går förbi och jag skäller på den. Då skriker matte RUFUS NEJ!! Då vet ju väktartanten att matte försöker få tyst på mig. Eftersom jag inte tycker om när min matte är ledsen på mig så brukar jag tystna ganska fort (tycker jag i alla fall)
 
Nu kommer mattes tips
När man skall sticka något där det går åt flera garnnystan så skall man kolla färgbadet på garnet.
I våras började jag sticka en väst. För några dagar sedan tog jag fram den och stickade vidare. Jag hade glömt att jag hade ett nystan av likadant garn till sockor. Det kom jag ihåg när det sista framstycket var nästan färdigt. Bara att ta nya tag och nytt garnnystan med rätt färgbad. 
Framstycket i fel färg får jag repa upp och sticka sockor som det var tänkt, men lite onödigt arbete
 
Försök tänk er några vackra Dahlor och en solros Det fungerar inte med bilderna i dag heller



RSS 2.0