Vilken dag

Det började så bra. Eva från Karlholmsbruk som jag har lärt känna tack vare mina småtroll, stannade till i Björklinge på väg hem från Uppsala och presentade mig med många knölar Dahlior  (jo jag erbjöd mig att bjuda på kaffe, men det funkade inte i dag) Tack Eva för alla påsar som nu väntar på våren så att innehållet kan grävas ner. Så spännande.
 
Rufus och jag är med i en utmaning i nosework Jag skall filma när Rufus jobbar och skicka in Det är så roligt Så många olika sök som jag aldrig hade kommit på själv och så varierat
Vi har jobbat på, mendet har inte gått att skicka video via fb och inte med mms på ett bra tag Plötsligt i dag så fungerade det igen! Jag kunde skicka in flera filmer som låg på lut. En riktig lyckodag som ni förstår. Extra roligt är det att Petra som har lagt ut utmaningen och som får filmerna skrivit att hon ser på dem att vi har roligt när vi jobbar, och hon hör hur Rufus näsa arbetar
 
Ottos familj har åkt till Umeå.  Astrid fick följa med, men Smilla är hemma och växlar mellan hemma hos sig och hos mig. Rufus pussar på henne och vi skämmer bort henne med lite?  godis. Hon har ju semester och då måste man få lite extra gott.
 
Min sista solros blommar Den är 2 m hög och blomman är vänd mot byn, så jag får gå en bit för att se själva blomman. Det är imponerande hur hög den har blivit och roligt att den lever trots att det nästan är vinter. I alla fall blir det ju det på klockan om ett drygt dygn.
 
SNART skall vi få fiber.  Till dess får ni vänta på färska bilder i bloggen och titta på bilder som återbrukas. I dag passar det väl med lite Dahlior eller hur?
 
 Den här har jag fotat i Knutby
 
Det har jag gjort med den här också



RSS 2.0