Senaste nytt

I går var det söndag och trots det så jobbade vi. Nessie, Ronja och Blåzza fick alla en stund var på trimbordet. Blåzza tyckte det var hemskt. Hon visade vad hon tyckte om behandlingen så matte fick ha utvecklingssamtal med henne.  Lite senare åkte vi till Åkerlänna och Lena för att få tips om hur mycket matte skall ta bort av pälsen på Blåzza. Då fick Lena också tala förstånd med Blåzza och så fick matte veta att nu gäller det att träna den lilla loppan att stå på trimbordet och uppföra sig. Hon måste visst lära sig att stå snyggt också och slappna av när hon skall ställas ut. Det blir tydligen lättare för henne om hon är van att stå på trimbordet. Matte fattar inget, men vi får väl träna
Ronja fick utstå mycket "luggande" men Nessie klippte matte mycket på. Nu skall nog matte ringa Karin och fråga om hon hinner klippa resten, Matte är lite feg, men det gör ont på Nessie att bli trimmad och då kanske hon bör få slippa det.
 
På kvällen grillade husse och matte. Det gillar hundarna så då är dom nära nära. Mest nära var en Liten Blå som hoppade upp och försökte stjäla mattes revben. Utvecklingssamtal igen!!
 
I dag har matte varit i Uppsala. Där var det sy, prat, fika och shopping, men också fiskspaa. Så häftigt! Det pirrade läckert när fiskarna nafsade på fötterna. Det var riktig avslappning, och efteråt känns det mjukt och lent på fötterna.
 
Hemma har inte verksamheten stått stilla. Någon har "planterat persilja! på trallen. Någon har försökt plantera påskliljelökarna som blommat klart för i år. Någon har med hjälp av jorden som matte fyllt i alla hål, toppdressat trädgården. Vad gjorde man utan all hjälp??
 
Och tänk att komma hem till ett alldeles tyst hus. Nu möts vi av gläfs och skall och pussar och av någon som skriker som en tofsvipa av lycka över att flocken är samlad igen
Med en oladdad kamera blev det inte så många bilder i dag.
Med teknikstrul så syns inte bilderna från i går och från fiskspaat.
Bättre lycka en annan dag!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0