Så kom den då, kallelesen till ortopedmottagningen

 Med dagens post kom kallelsen som jag väntade på. Tid på ortopedemottagningen hos en sjukgymnast som är specialist på ryggar. Några dagar efter besöket har hen en konferens med en ryggortoped. OM ortopeden bedömer att jag skall opereras så får jag kallelse till ortoped, annars skickas jag tillbaka till husläkaren.
För att sjukgymnasten skall kunna göra en riktig bedömning måste hen få veta bl a om jag har ont i armarna, om jag har besvär med glasögon och med hörapparat ,huvudvärk, om det finns mat jag inte tycker om!!! !( skall jag skriva stekt strömming då tycker ni?? Stekt storsill tycker jag är väldigt otäckt. Njure tycker jag inte heller om.)
 
Enkäter är väldigt ofta konstiga tycker jag. Har du besvär med hörapparater? -JA. den ena surrar och det klarar inte Audionova av att få slut på. Kan ortopeden klara av det??
Besvär med glasögon?? --Ja, dom blir väldigt fort smutsiga.
Visst det finns frågor som jag tror dom kan ha glädje av att veta svaret på, men HUR påverkar det smärtan i rumpan om jag inte tycker om sill?? Eller att jag har smutsiga glasögon?
Oroa er inte. Jag skall uppföra mig ordentligt och svara seriöst på frågorna, men jag tillåter mig att undra.
 
I dag var vi en tur till Uppsala för att köpa den sista julklappen. Samtidigt lämnade jag in min gamla dator för att få veta om datafirman kan släppa ut hackspetten som bor i den, och samtidigt rädda mina bilder. Utanför var det is och det såg jag inte för det låg ett tunnt, tunnt lager nysnö ovanpå isen. Fötterna försvann. Jag slog i rumpan så....
En stor "kruka " av sten stod precis där mitt huvud hamnade.. Ont i huvud och rumpa, men inget brutet tack och lov
Hemma igen har jag legat platt fall och vilat efter att ha ätit värktabletter. Nu känns det ok, men rumpan kommer säkert att bli blå.
 
I går gömde jag doftgömmor lite varstans i huset. så satte jag på Blåzza hennes arbetstecken och så släppte jag henne för att nosa. Hon är så duktig! Om jag var tävlingsmänniska så skulle hon säkert kunna ta hem rosetter, men vi roar oss hemma och för oss räcker det.
I vedkorgen låg  en av gömmorna
 
Matilda och Henrik kom ut och lämnade Ronja som varit på träningsläger i Herrhagen. Det är å mysigt när dom kommer. Det blir mycket prat och lite fika och så nästan alltid hjälp med dator eller annat som vi inte riktigt rår på själva, Allan och jag.
 
På kvällen spelade Wilma en spännande innebandymatch i Juniorallsvenskan
Björklinge BollKlubb, BBK
Wilma i farten
BBK hade bollen mesta tiden, ändå slutade det oavgjort Det kändes väldigt orättvist, men..
 
I går undrade Emma vem som skulle köpa skumtomtar. Det har jag gjort!! Är julen räddad nu??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0